آشپزباشی
ابتدا هویج، كدو، پیازچه و گشنیز را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. سپس فندق، آرد و كره را بیفزائید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس مایه بهدست آمده را به 10 قسمت تقسیم كنید، و آنها را به صورت گلولههای كوچك درآورید و در آرد اضافی- كه در دستور آمده- بغلتانید.
بعد تخممرغ همزده را با آب مخلوط نمائید و این گلولهها را- كه در آرد غلتانیدهاید- ابتدا در مخلوط تخممرغ و بعد در مخلوط پودر نان و كنجد بغلتانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. حالا در روغن فراوان سرخ نمائید. اكنون كراكت را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.