تحریریه ماهنامه آشپزباشی – منیژه غفوری
گریل فر را روشن كنید و تابه مناسبی را روی اجاق قرار دهید. آنگاه 20 گرم از كره را در تابه بریزید تا آب شود. قارچ و گوجهفرنگی را بیفزائید و 3-4 دقیقه، تفت دهید تا نرم شوند.
سپس تخممرغها را همراه با یك قاشق سوپخوری آب، در كاسه مناسبی بریزید و پنیر، جعفری، مخلوط قارچ و گوجهفرنگی، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا باقیمانده كره را در تابه دیگری به قطر 23 سانتیمتر بریزید و روی اجاق آب كنید.
اكنون مایه فراهم كرده را در تابه بریزید و 5-6 دقیقه، كوكو را بپزید تا زیرش طلائیرنگ شود و قدری ببندد. سپس تابه را 3-4 دقیقه زیر گریل فر قرار دهید تا رویش نیز طلائی رنگ شود. اكنون كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.