Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:03

فَته با پاچه

فَته با پاچه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پاچه گوسفند پاك كرده4 عدد

 

پیاز درشت و خردكرده  1 عدد

 

سیر خردكرده 4 حبه

 

آبلیموی تازه یك‌دوم پیمانه

 

نخود پخته 3 پیمانه

 

ماست 2 پیمانه

 

سیر برای افزودن به ماست 4 حبه

 

نان پیتا  یك‌دوم عدد

 

دانه صنوبر  یك دوم پیمانه

 

پودر دارچین كمی

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

ابتدا پاچه را درون قابلمه مناسبی بگذارید و همراه با پیاز، سیر، آبلیمو و آب بپزید؛ به طوری كه پس از پختن، در حدود 1 لیوان آب داشته باشد. سپس استخوان آن را جدا كنید و كنار بگذارید. بعد نان را برشته و خرد كنید. سیر و ماست را نیز با هم مخلوط كنید. دانه صنوبر را هم كمی تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

حالا قدری نان در ظرف مناسبی بریزید و به ترتیب نخود، پاچه، سیر و ماست را به آن بیفزائید و صاف كنید. سپس دانه صنوبر را روی آن بپاشید و با دارچین تزئین كنید.

یادآوری: می‌توانید به جای پاچه، از ماهیچه گوسفند هم استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیسرور چاووشیروش تهیه فَته با پاچهفَته با پاچهمواد لازم فَته با پاچهآشپزی با فَته با پاچه تعداد بازديد: 1106 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است