آشپزباشی- سرور چاووشی
ابتدا پاچه را درون قابلمه مناسبی بگذارید و همراه با پیاز، سیر، آبلیمو و آب بپزید؛ به طوری كه پس از پختن، در حدود 1 لیوان آب داشته باشد. سپس استخوان آن را جدا كنید و كنار بگذارید. بعد نان را برشته و خرد كنید. سیر و ماست را نیز با هم مخلوط كنید. دانه صنوبر را هم كمی تفت دهید تا طلائی رنگ شود.
حالا قدری نان در ظرف مناسبی بریزید و به ترتیب نخود، پاچه، سیر و ماست را به آن بیفزائید و صاف كنید. سپس دانه صنوبر را روی آن بپاشید و با دارچین تزئین كنید.
یادآوری: میتوانید به جای پاچه، از ماهیچه گوسفند هم استفاده كنید.