تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
دنبه و گوشت را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مخلوط نرم و یكدستی حاصل شود.
آنگاه آب پیاز را دور بریزید و پیاز را همراه با نمك، فلفل، پرك فلفل قرمز و پاپریكا به گوشت بیفزائید و گوشت را خوب ورز دهید.
سپس كره را به آن بیفزائید و دوباره ورز دهید. حالا پیاز خلالی خردكرده را در ظرف مناسبی بریزید، سماق را بیفزائید و كنار بگذارید.
اكنون هر بار اندكی از مایهی فراهم كرده را بردارید و به شكل سوسیس در آورید و به سیخ بكشید. اینك كبابها را روی منقل یا كبابپز بگذارید تا برشته شوند.
حالا در بشقابهای مناسب پذیرائی پیاز، سماق، گوجهفرنگی و چیلی بریزید و كباب را رویش بگذارید.