Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 21:33

كباب آدانا

كباب آدانا

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

دنبه 200 گرم

 

گوشت چرخكرده 600 گرم

 

پیاز رنده كرده 1 عدد

 

نمك و فلفل سفید به میزان لازم

 

پرك فلفل قرمز آسیاب كرده

 

4 قاشق چایخوری (20 گرم)

 

پاپریكا 40 گرم

 

كره 20 گرم (4 قاشق چایخوری)

 

پیاز خلالی خردكرده 3 عدد

 

سماق 4 قاشق چایخوری (20 گرم)

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری دو نیم‌كرده 3 عدد

 

چیلی سبز حلقه‌ای خردكرده 4 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

دنبه و گوشت را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مخلوط نرم و یكدستی حاصل شود.

آن‌گاه آب پیاز را دور بریزید و پیاز را همراه با نمك، فلفل، پرك فلفل قرمز و پاپریكا به گوشت بیفزائید و گوشت را خوب ورز دهید.

سپس كره را به آن بیفزائید و دوباره ورز دهید. حالا پیاز خلالی خردكرده را در ظرف مناسبی بریزید، سماق را بیفزائید و كنار بگذارید.

اكنون هر بار اندكی از مایه‌ی فراهم كرده را بردارید و به شكل سوسیس در آورید و به سیخ بكشید. اینك كباب‌ها را روی منقل یا كباب‌پز بگذارید تا برشته شوند.

حالا در بشقاب‌های مناسب پذیرائی پیاز، سماق، گوجه‌فرنگی و چیلی بریزید و كباب را رویش بگذارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش کبابانواع کبابدستور تهیه کبابکباب سیخیغذای کبابیكباب آدانا تعداد بازديد: 1368 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است