آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
عدس، ماش و برنج را بخیسانید و عدس و ماش را بپزید. آنگاه برنج را در قابلمه حاوی آب جوش بریزید و همین كه قدری نرم شد، در آبكش بریزید و كنار بگذارید. حالا نیمی از كره را در تابه مناسبی، روی اجاق آب كنید و به و هویج را در آن تفت دهید.
سپس عدس و ماش را در صافی بریزید تا آب اضافیاش گرفته شود و با به و هویج مخلوط كنید. اینك 2 قاشق از كره را در تابه دیگری بریزید و كشمش را در آن تفت دهید.
حالا ادویهها و نمك و فلفل را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. اكنون مواد فراهم كرده را با پیاز داغ و كنجد مخلوط كنید. آنگاه 2 قاشق باقیمانده از كره را در قابلمه بریزید و روی اجاق، آب كنید.
سپس مرغ را كف قابلمه بچینید، برنج را با همه مواد مخلوط كنید و در قابلمه، روی مرغ بریزید. حالا قابلمه را روی اجاق بگذارید، باقیمانده كره را روی برنج بریزید و آن را به مدت 45 – 60 دقیقه، دم كنید.
اینك برنج را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و با تكههای برشته شده مرغ بیارائید.
یادآوری: ابتدا مرغ را خرد كنید، با نمك، فلفل و زعفران حلكرده مزهدار نمائید و سپس كف قابلمه قرار دهید.