آشپزباشی - فرحناز حاتمی:
روشتهیه
برنج را بخیسانید. آنگاه به صورت کته با قدری نمک، زردچوبه و 3 پیمانه آب بپزید و دم کنید. پس از خنک شدن از چرخگوشت رد کنید و کنار بگذارید. حالا گوشت، پیاز، چیلی، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. اینک ریحان، بلغور و ادویهجات را بیفزائید و 30 ثانیة دیگر تفت دهید. اکنون هر بار قدری از مایة کته را برداشته در دست فرم دهید. با انگشت حفرهای در آن ایجاد کنید و درون حفره را با مایة فراهم کرده پر کنید. سپس دهانة حفره را با دست مرطوب ببندید و به آن فرم دهید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اکنون کیبهها را در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. کیبه باید پس از سرخ شدن سرو شود.
یادآوری
در صورت دلخواه یکدوم پیمانه گردو خرد کرده و کشمش هم میتوانید به مواد فراهم کرده اضافه کنید.