Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

کیبه لبنانی

کیبه لبنانی

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

برنج نیم‌دانه ایرانی یک و نیم پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم
زردچوبه یک‌چهارم قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده200 گرم
پیاز داغ2 قاشق سوپخوری
فلفل چیلی ریز خرد کرده1 عدد
ریحان خرد کرده2 قاشق سوپخوری
بلغور خیسانده3 قاشق سوپخوری
زیره یک‌دوم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیزیک‌دوم قاشق چایخوری
دارچین یک‌دوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز  یک‌دوم قاشق چایخوری
جوز هندی یک‌هشتم قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ کردنبه میزان لازم

آشپزباشی - فرحناز حاتمی:

روش‌تهیه

برنج را بخیسانید. آن‌گاه به صورت کته با قدری نمک، زردچوبه و 3 پیمانه آب بپزید و دم کنید. پس از خنک شدن از چرخ‌گوشت رد کنید و کنار بگذارید. حالا گوشت، پیاز، چیلی، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. اینک ریحان، بلغور و ادویه‌جات را بیفزائید و 30 ثانیة دیگر تفت دهید. اکنون هر بار قدری از مایة کته را برداشته در دست فرم دهید. با انگشت حفره‌ای در آن ایجاد کنید و درون حفره را با مایة فراهم کرده پر کنید. سپس دهانة حفره را با دست مرطوب ببندید و به آن فرم دهید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اکنون کیبه‌ها را در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. کیبه باید پس از سرخ شدن سرو شود.

یادآوری

 در صورت دلخواه یک‌دوم پیمانه گردو خرد کرده و کشمش هم می‌توانید به مواد فراهم کرده اضافه کنید.

برچسب ها: طرز تهیهکیبه لبنانیطرز تهیه کیبه لبنانیجوز هندیزیره سیاه تعداد بازديد: 833 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است