Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

مَرجومك شورباسی

مَرجومك شورباسی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آب 1/5 لیتر

 

قرص عصاره گوشت یا مرغ 3 عدد

 

سیب‌زمینی خردكرده 1 عدد

 

هویج خردكرده 2 عدد

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

دال عدس 250 گرم

 

كره 50 گرم

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

نان برشتی (تست) خشك  چند برش

 

نعنا خشك 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

آب و قرص عصاره را در قابلمه بریزید، مخلوط كنید و روی اجاق قرار دهید. آن‌گاه سیب‌زمینی، هویج و پیاز را بیفزائید و بپزید. سپس دال عدس را بیفزائید و صبر كنید تا بپزد. اینك مواد را در مخلوط‌كن بریزید و پوره كنید.

اكنون در قابلمه مناسبی كره و آرد را تفت دهید. حالا مواد پوره شده را اضافه و مخلوط نمائید. بعد نمك و فلفل را بیفزائید و پس از 5 دقیقه جوشیدن، شوربا را در ظرف مناسبی بكشید. آن‌گاه با چند برش نان برشتی (تست) و نعنا میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیمَرجومك شورباسیروش تهیه مَرجومك شورباسیمواد لازم مَرجومك شورباسیشورباسیتهیه مَرجومك شورباسی تعداد بازديد: 1245 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است