Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

بُرش سرد

بُرش سرد

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

چغندر رسمی 2 عدد

 

چغندر فرنگی 1 عدد

 

شكر یك قاشق سوپخوری

 

سركه 2 قاشق سوپخوری

 

هویج  یك عدد

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

خیار 1 عدد

 

تخم‌مرغ آبپز (به دلخواه) 1 عدد

 

ماست غلیظ 250 میلی‌لیتر (یك پیمانه)

 

خامه  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

مغز كرفس خردكرده  3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

چغندرها را با شكر، سركه و آب، با حرارت ملایم بپزید. هویج را هم جداگانه بپزید. بعد آن‌ها را مخلوط كنید و بگذارید خنك شود. بعد از خنك شدن، نمك، فلفل، خیار و تخم‌مرغ را به آن بیفزائید و در ظرف مناسبی بریزید. سپس ماست و خامه را بریزید و روی آن را به دلخواه خود تزئین نمائید.

یادآوری: می‌توانید به جای كرفس، از شوید یا جعفری استفاده كنید.

 

برچسب ها: آشپزباشیبُرش سردروش تهیه بُرش سردتهیه بُرش سردمواد لازم بُرش سردبرشآموزش بُرش سرد تعداد بازديد: 1236 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است