آشپزباشی- ماه منیر نوری
پنیر، زنجفیل و ادویهها را دركاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
همچنین، كره و جعفری را در كاسهی دیگری بریزید و مخلوط كنید.
سپس مخلوط پنیر را روی 5 برش از نانهای سبوسدار بمالید و برشهای نان سفید را روی آنها قرار دهید.
حالا نیمی از مخلوط كره و جعفری را روی نانهای سفید بمالید و تكههای فیلهی مرغ را رویش بگذارید و خلال بادام بپاشید.
اكنون باقیماندهی مخلوط كره و جعفری را روی باقیماندهی نانهای سبوسدار بمالید و آنها را بهگونهای روی مرغ و بادام بگذارید كه قسمت كره خورده، روی مرغ باشد.
اینك اطراف نانها را ببرید و هر كدام را به 9 قسمت مساوی تقسیم كنید.
ساندویچها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.
نكتهی خواندنی
نان سبوسدار نسبت به نان سفید به طور میانگین دوبرابر ویتامین، موادمعدنی و فیبر دارد.
فیبر موجود در نان سبوسدار برای بهبود عملكرد دستگاه گوارش و رفع یبوست مفید است.