آشپزباشی- پورانداخت نمیرانیان
بادمجان كبابی را ساطوری كنید. در ظرف مناسبی، تخم مرغ، زردچوبه، نمك و آرد را با چنگال بزنید. حالا بادمجان، زعفران و پیاز را به آن بیفزائید و مواد را مخلوط نمائید. در تابه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و پس از داغ شدن، مایه كوكو را در آن بریزید و هر دو طرف آن را سرخ كنید.
روش كبابی كردن بادمجان
بادمجان را بشوئید و شكافهائی در آن ایجاد كنید. بعد روی حرارت اجاق یا ذغال كباب كنید تا پوست بادمجان بسوزد. آنگاه بادمجانهای كباب شده را در ظرف مناسبی قرار دهید تا كمی خنك شوند. حالا به آرامی پوست آنها را جدا سازید.