Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

كوكوی بادمجان تنوری

كوكوی بادمجان تنوری

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بادمجان كبابی كرده  1 كیلوگرم

 

تخم مرغ  7 عدد

 

زردچوبه  1 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

زعفران حل كرده 1 قاشق چایخوری

 

پیاز داغ  3 تا 4 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع  به میزان لازم

آشپزباشی- پورانداخت نمیرانیان

 

بادمجان كبابی را ساطوری كنید. در ظرف مناسبی، تخم مرغ، زردچوبه، نمك و آرد را با چنگال بزنید. حالا بادمجان، زعفران و پیاز را به آن بیفزائید و مواد را مخلوط نمائید. در تابه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و پس از داغ شدن، مایه كوكو را در آن بریزید و هر دو طرف آن را سرخ كنید.

روش كبابی كردن بادمجان

بادمجان را بشوئید و شكاف‌هائی در آن ایجاد كنید. بعد روی حرارت اجاق یا ذغال كباب كنید تا پوست بادمجان بسوزد.  آن‌گاه بادمجان‌های كباب شده را در ظرف مناسبی قرار دهید تا كمی خنك شوند. حالا به آرامی پوست آن‌ها را جدا سازید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکوکوکوکوی بادمجانآشپزباشیپورانداخت نمیرانیانكوكوی بادمجان تنوریمواد لازم كوكوی بادمجان تنوریتهیه كوكوی بادمجان تنوری تعداد بازديد: 1628 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است