آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
سوسیس را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه سوسیسها را از تابه درآورید و فلفل دلمهایها را در همان تابه تفت دهید تا نرم شوند. حالا تخممرغها، سفیدههای تخممرغها و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس مخلوط سوسیس و فلفل دلمهایها را با مایه تخممرغی مخلوط سازید و آن را در تابه چربکرده به قطر 21 سانتیمتر بریزید. اکنون در تابه را بگذارید و فریتاتا را روی حرارت ملایم بپزید.
اینک پنیر را رویش بپاشید و اینبار فریتاتا را در فر زیر گریل بگذارید تا پنیر برشته شود. حالا فریتاتا را به اندازه دلخواهتان برش دهید و با پنیر خامهای و گوجهفرنگی بیارائید.