طرز تهیه
در ابتدا پارما چیکنها را خرد کنید و آنها را درون ظرفی متوسط بریزید. خیارشور نگینی شده، گردوی خرد شده، جعفری و پیازچه را به ظرفتان اضافه کنید و موادتان را خوب با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر سس مایونز، پنیر خامهای و ماست چکیده را با هم ترکیب کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید. ۹۰ درصد از سسی که تهیه کردید را به ترکیب پارما چیکن اضافه کنید.
اطراف نانهای تست را با چاقو برش دهید و آنها را جدا کنید. سپس یک لایه نان تست را در ظرف مورد نظرتان بچینید سپس با موادی که تهیه کرده بودید روی سطح نانها را بپوشانید و به همین ترتیب لایهها را تکرار کنید.
در لایه نهایی بعد از چیدن نانهای تست سطح روی آنها را با سس باقی مانده بپوشانید و روی آن را با سلیقه خود تزیین کنید. کیک پارما چیکن را چند ساعت در یخچال قرار دهید سپس آن را سرو و میل کنید.