گروه آشپزی
ابتدا برگهای اسفناج را خرد كنید. سپس آن را بخارپز كنید. حال فیله مرغ، روغن زیتون، آبلیمو و سس مایونز را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. اینك زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا كنید.
سفیده، تخممرغ را آنقدر بزنید تا كاملاً پوك و سبك شود. حال زرده تخممرغ را با آب، پیازچه، جعفری و شوید مخلوط نمائید. سپس سفیده را به مخلوط اضافه كنید و كمی هم بزنید.
اكنون كره را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود، مواد فراهمكرده را داخل تابه بریزید و در آن را بگذارید تا امت بپزد.
سپس املت آماده را در ظرف مناسب قرار دهید و روی نیمی از آن را با اسفناج و مایه آماده كرده مرغ بپوشانید و نیمه دیگر املت را برگردانید و با سالسای گوجهفرنگی میل كنید.
روش تهیه سالسای گوجهفرنگی: گوجهفرنگی، خیار، فلفل، پیاز، شكر و سركه را در ظرفی با هم مخلوط كنید.