آشپزباشی- ماه منیر نوری
تخم مرغ، شیر، آرد، روغن و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا مایهی كرپ، صاف و یكدست شود.
بعد بهمدت 15 دقیقه كنار بگذارید. سپس پنیر و مرغ را- كه كاملاً خرد كردهاید- در ظرفی بریزید.
آنگاه نمك، آبلیمو و روغن زیتون را بیفزائید. سپس تابهی مناسبی را با كمی روغن چرب كنید و یك ملاقه از مایهی كرپ بریزید و تابه را بچرخانید تا تمام سطح آن را بپوشاند.
همین كه مایه كرپ بست، طرف دیگر آن را نیز برشته كنید. تمام كرپها را به همین صورت آماده سازید.
اكنون هر بار یك قاشق از مخلوط مرغ و پنیر را در هر یك از كرپها بریزید.
سپس روی آن پورهی نخود بریزید و به شكل پاكت نامه، آن را تا بزنید و با ساقهی پیازچه، پاكت را تزئین كنید.
برای استفاده از ساقهی پیاز، آن را در كمی آب داغ بزنید تا نرم شود. آنگاه در آب سرد قرار دهید تا برای گره زدن آماده باشد.
نكتهی خواندنی
تخممرغ حاوی املاح لازم برای تامین سلامتی فرد است. به خصوص اینكه منبع كلسیم، فسفر، روی، پتاسیم، منیزیم و سلنیوم میباشد كه برای رشد و سلامت اعصاب، استخوانها، دندانها، سلامت پوست، سیستم ایمنی و عضلات لازم است.