Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

لازانیا با لوبیا سبز

لازانیا با لوبیا سبز

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

ورق لازانیا 500 گرم

 

پیاز رنده كرده 3 عدد

 

فیله‌ گوساله  مكعبی خردكرده 500 گرم

 

پیازچه‌ خردكرده 7 ساقه

 

نخودفرنگی پخته 1پیمانه

 

لوبیا سبز پخته  یك‌دوم پیمانه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

رب گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپخوری

 

پنیر موزارلای رنده كرده 300 گرم

آشپزباشی – سرور چاووشی

 

در قابلمه‌ مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه كمی نمك، زردچوبه، روغن و لازانیا را بیفزائید و بگذارید نرم شود. سپس آن را در آبكش بریزید و قدری آب ولرم رویش بدهید. در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز رنده‌كرده و گوشت را در آن تفت دهید.

حالا پیازچه، نخودفرنگی، لوبیا سبز، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را به آن بیفزائید. اكنون ظرف‌نسوزی را چرب كنید و یك ردیف لازانیا در آن بچینید و نیمی از مواد فراهم كرده را رویش بریزید و قدری پنیر بپاشید.

این كار را تكرار كنید. تا ظرف از مواد پر شود. اینك لازانیا را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: لازانیاانواع لازانیاآشپزی با لوبیامواد اولیه لازانیاطرز تهیه لازانیاآموزش لازانیالازانیا با لوبیا سبز تعداد بازديد: 1665 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است