تحریریه ماهنامه آشپزباشی
ابتدا بادمجانها را حلقهای ببرید، نمك بزنید و در روغن سرخ كنید. بعد در روغن باقیمانده، پیاز را تفت دهید. گوجهفرنگی، جعفری، سیر، نمك و فلفل را بیفزائید و به مدت 30 دقیقه بپزید. لازانیا را با آب و قدری نمك بپزید و آبكش كنید.
ینك در ظرف نسوزی بادمجانها را بچینید و از مواد بالا روی آن بریزید و یك لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به همین ترتیب، لایهها را تكرار كنید.
سپس سس پنیر را روی آخرین لایه بریزید و در فر گرمشده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط بپزید.
روش تهیه سس پنیر: آرد را در كره تفت دهید و شیر را اضافه كنید. وقتی شروع به جوشیدن كرد، خردل و پنیرها را بیفزائید.