آشپزباشی
كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. گوشت را بیفزائید و به مدت 6 دقیقه تفت دهید. سپس گوشت را در ظرف نسوزی بریزید و قارچها را در همان تابه، به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. حالا خردل، زنجفیل، نمك و فلفل را اضافه كنید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
بعد خامه را بیفزائید و در صورت دلخواه شكر اضافه كنید و 3 دقیقه دیگر بپزید. اكنون این مخلوط را روی گوشت بریزید و در فر (تاون) گرمشده با دمای 190 درجه سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه بپزید. آب، نمك، روغن زیتون و یك ساقه از ریحان را در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. پاستا را بیفزائید.
همین كه نرم شد، آن را در آبكش بریزید. اكنون كره و باقیمانده ریحان را به پاستا اضافه كنید. و آن را در ظرف مناسبی بریزید. نانها را برشته كنید و به شكل مثلث ببرید و دور پاستا بچینید. حالا سس گوشت را رویش بریزید و میل نمائید.