آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
زبان، پیاز، برگبو، سیر، نمک، فلفل و زردچوبه را در قابلمه مناسبی بریزید و به میزان کافی آب اضافه کنید. آنگاه قابلمه را روی اجاق بگذارید تا زبان به آرامی بپزد و آب آن به حد یک پیمانه شود.
حالا زبان را در ظرف مناسبی بگذارید تا قدری خنک شود، پوست آن را جدا کنید و به قطعات مناسب ببرید و کنار بگذارید. سپس آب زبان را از صافی عبور دهید.
اینک کره و آرد را در ظرف مناسبی روی اجاق قرار دهید و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا آب زبان را بیفزائید و به سرعت هم بزنید تا سس غلیظ شود.
اکنون قارچ را اضافه و مخلوط کنید. سپس شکافی در نانها ایجاد کنید. نانها را با تکههای زبان، سس قارچ و خیار شور پر کنید و داخل کاغذ روغنی بپیچید.