آشپزباشی- ژینوس نوروزی
كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. تره فرنگی و هویج را بیفزائید و به مدت 10 دقیقه خوب تفت دهید تا سبزیها درون ظرف كمی نرم شود ولی تغییر رنگ ندهد. بعد پودر گشنیز را بیفزائید و هم بزنید. بعد آب مرغ را اضافه كنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد تا هویج و ترهفرنگی بپزد.
سپس مخلوط را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. دوباره سوپ را به ظرف باز گردانیده و 2 قاشق سوپخوری ماست به آن بیفزائید و روی حرارت قرار دهید ولی دقت كنید نجوشد. اكنون سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید، یك قاشق ماست به آن اضافه كنید.