آشپزباشی - کیان رنجبر
بلغور و سیب زمینی را جداگانه بپزید.آن گاه با یکدیگر مخلوط کنید و از چرخ گوشت آن را رد کنید.
سپس آرد،آرد سوخاری و نیمی از ادویهها را به خمیر بیفزائید و مخلوط نمائید و آن را کنار بگذارید.
حالا پیاز را به همراه روغن در تابۀ مناسبی بریزید و تفت دهید. آنگاه گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.
باقیماندۀ ادویهها را نیز به همراه رب به گوشت بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.اکنون هر بار قدری از مایۀ خمیری را برداشته و در دست گرد کنید.
سپس درآن حفرهای ایجاد کرده و داخلش را از مواد فراهم کرده پر کنید و به آن فرم دوکی شکل دهید. اینک آنها را در روغن داغ سرخ کرده و به همراه رب انار سرو نمائید.