آشپزباشی
در قابلمه مناسبی، 1 لیتر آب و 1 قاشق سوپخوری نمك بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آنگاه كلم براكلی را 3 تا 4 دقیقه در آن بجوشانید. سپس آن را آبكش كنید. حالا در تابه مناسبی، كره را ذوب كنید و آرد را در آن تفت دهید.
بعد شیر را بیفزائید و صبر كنید تا سس غلیظ شود. اكنون سس خردل، آبلیمو، نمك و فلفل را افزوده و با هم مخلوط كنید. حالا سس را از روی حرارت بردارید و پنیر را به آن بیفزائید. اینك كلم براكلی را در ظرف مناسبی بریزید و سس پنیر را روی آن بدهید.
حالا سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. بعد آن را روی سس پنیر بریزید و سطح آن را صاف كنید. سپس زرده تخممرغ را وسط سفیده فرم گرفته بگذارید. اكنون ظرف مورد نظر را زیر گریل فر (تاون) قرار دهید. تا سفیده تخممرغ برشته شود.