تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم گرم كنید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. حالا زیره را اضافه كنید و تفت دهید تا عطرش بلند شود.
سپس سیر، چیلی، ادویهی كاری، تخم گشنیز، زردچوبه، پاپریكا و زنجفیل را بیفزائید و تفت دهید تا عطر خوش ادویهها بلند شود.
اكنون بامیه را نیز به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. حالا آب، رب گوجهفرنگی، سركه و شكر را درون مخلوط فراهمكرده بریزید، در تابه را بگذارید و خوراك را به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیكه بامیه نرم شود، بپزید.
در اواخر پخت گشنیز را به خوراك بیفزائید و ادویهی گرام ماسالا را رویش بپاشید. آنگاه خوراك بامیه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.