روشتهیه
پیاز و سیر را با گوشت مخلوط کنید، تخممرغ، آرد سوخاری، آب و ادویهها را هم افزوده و خوب ورز دهید. گوشت آمادهشده را مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سیبزمینیها را پوست گرفته و به شکل دلخواه برش دهید. ابتدا سیبزمینی را در روغن سرخ کنید و سپس از مخلوط گوشت تکههایی کنده و در دست شکل دهید و دو طرف آنها را هم در روغن سرخ کنید.
در ظرف پیرکس کوفتهها و سیبزمینیهای سرخشده را بچینید و بین آنها گوجهفرنگی و فلفل سبز خردشده بگذارید. در کاسهای رب گوجه را در آب گوجهفرنگی حل کنید، یک پیمانه آب هم افزوده و این سس را روی مواد داخل پیرکس بچرخانید. روی ظرف پیرکس را با کاغذ روغنی بپوشانید و ظرف را به مدت تقریباً 30 دقیقه در فر از قبل گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. در پایان با جعفری خردشده تزیین نمایید.