آشپزباشی – پوراندخت نمیرانیان
ابتدا دو قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید، پاستا را بیفزائید و 4 دقیقه، تفت دهید. آنگاه تخممرغها، هر دو پنیر، خامه، آویشن، نمك و فلفل را با مفتول دستی هم بزنید و به پاستا بیفزائید و مخلوط كنید. حالا قالب میان تهی به قطر
22 سانتیمتر را با باقیمانده روغن زیتون چرب كنید و مواد فراهمكرده را در آن بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرمشده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. اكنون حلقه پاستا را برای پذیرائی با سبزیهای دلخواه بیارائید.
یادآوری: در این دستور میتوانید از انواع پاستا شكل دار استفاده كنید.