Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 21 آذر 1403 - 00:52

حلقه پاستا

حلقه پاستا

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

پاستای پخته و آبكش كرده 500 گرم

 

تخم‌مرغ 5 عدد

 

پنیر پارمسان رنده كرده 50 گرم

 

پنیر گودای رنده كرده 50 گرم

 

خامه 100 گرم

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی – پوراندخت نمیرانیان

 

ابتدا دو  قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید، پاستا را بیفزائید و 4 دقیقه، تفت دهید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، هر دو پنیر، خامه، آویشن، نمك و فلفل را با مفتول دستی هم بزنید و به پاستا بیفزائید و مخلوط كنید. حالا قالب میان تهی به قطر

22 سانتیمتر را با باقیمانده روغن زیتون چرب كنید و مواد فراهم‌كرده را در آن بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم‌شده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. اكنون حلقه پاستا را برای پذیرائی با سبزی‌های دلخواه بیارائید.

یادآوری: در این دستور می‌توانید از انواع پاستا شكل دار استفاده كنید.

 

برچسب ها: پاستاآموزش پاستامواد لازم پاستاانواع پاستاطرز تهیه پاستاحلقه پاستا تعداد بازديد: 1579 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است