تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
پنیر محلی، سبزی معطر، پیاز، پیازچه، سرکه، پنیر ماسکارپونه و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه این مخلوط را روی برشهای نان بمالید.
یادآوری: در صورت دلخواه نانها را از قبل تست کنید.
پنیر محلی یا پنیر سفید خرد کرده 500 گرم
مخلوط جعفری و تره ریز خرد کرده یک چهارم پیمانه
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد کوچک
پیازچه خرد کرده 2 ساقه
سرکه 3 قاشق سوپخوری
پنیر ماسکارپونه 125 گرم
روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
نان باگت ورقهای خرد کرده 6 برش
تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
پنیر محلی، سبزی معطر، پیاز، پیازچه، سرکه، پنیر ماسکارپونه و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه این مخلوط را روی برشهای نان بمالید.
یادآوری: در صورت دلخواه نانها را از قبل تست کنید.