روشتهیه
آرد را در کاسه ای الک کرده معادل یک قاشق غذاخوری از مارگارين نرم را همراه با آب ونمک ریخته تا خمیرشود. بعد خمیر را پهن کرده وسط آن بقيه مارگارين را بگذارید. بار دیگر پهن کردن و جمع کردن خمیر را تکرار کنید و آن را داخل کیسه ای بگذارید. پس از پهن و جمع کردن مجدد خمیر آن را به مدت یک ربع در جای خنک قرار دهید . کره را در تابه ای ذوب کرده . و همه موادلازم برای سس را در آن ریخته وهم بزنید . وقتی که سس غلظت پیدا کرد ، به ترتیب پنیر بادمجان كبابي خرد شده را بریزید.در پایان نمک و فلفل را افزوده و آن را از روی اجاق بردارید. . خمير را پهن کرده به قطر نيم بعد بیست سانتی ببرید. از دو طرف با یک سانتی فاصله چند بار ببرید. از دو طرف چند برش با فواصل یک سانتی بزنید. سس را وسط خمیر بریزید وخمیر را گیس باف کنید و در سینی چرب شده بگذارید. سطح خمیر را زرده تخم مرغ بمالید و سینی را به مدت تقریبا نیم ساعت در فری که از قبل با حرارت 180 درجه گرم کرده اید، بگذارید تا روی آن طلایی شود.
یادآوری
منظور از مارگارين همان كره گياهي است.