Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:26

پنیر برشته

پنیر برشته

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پنیر محلی گیلان (پنیر خشك)  250 گرم

 

برگ سیر خردكرده 50 گرم

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

گوجه‌فرنگی رنده‌كرده 1 عدد

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

فلفل سیاه یك‌دوم قاشق چایخوری

 آشپزباشی

 

پنیر محلی را رنده كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه برگ سیر را در روغن تفت دهید و پنیر را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه سرخ كنید. سپس حرارت را ملایم كنید، گوجه‌فرنگی را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا آب گوجه‌فرنگی تمام شود.

حالا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید و همراه با فلفل، درون تابه بریزید. اكنون صبر كنید تا تخم‌مرغ‌‌ها ببندد. سپس پنیر برشته را به 4 قسمت ببرید و در ظرف مناسبی بچینید و میل كنید.

برچسب ها: آشپزی با پنیرآشپزباشیپنیر برشتهآموزش پنیر برشتهمواد اولیه پنیر برشتهدستور پنیر برشته تعداد بازديد: 1360 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است