آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود. آنگاه تخممرغ را با نمک و فلفل مزهدار کنید و در تابه بریزید.
حرارت را ملایم کرده تا تخممرغ قدری خودش را بگیرد ولی کاملآ پخته نشود.
حالا مخلوط پیاز، ذرت، براکلی، فلفل دلمهای و قارچ را روی سطح تخممرغ بریزید، رویش پنیر موزارلا دالیا بپاشید و درب تابه را ببندید و 5 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید.
اینک املت را در بشقاب سرو قرار دهید و لبه آن را تا نیمه رول کنید. املت برای سرو آماده میباشد.