آشپزباشی - کیان رنجبر
تمامی مواد اولیه را با روغن مخلوط کنید. آنگاه تکههای گوشت را به آن بیفزائید و به آرامی گوشت را ماساژ دهید تا چاشنیها به خوبی به خورد گوشت بروند.
سپس گوشت را حداقل به مدت 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
حالا تکههای گوشت را به سیخ کشیده و باز قبل از پخت با قلمو سطح گوشت را به مواد آغشته کنید و کباب را روی آتش بپزید.
1: در صورت تمایل میتوانید شیشلیک را با روغن کم در تابه نیز سرخ کنید.
2: این غذا را میتوانید با انواع سبزیجات و یا پلوهای ادویهدار سرو نمائید.