تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب ششتائی مافن با گنجایش 120 میلیلیتر را چرب نمائید و پودر سوخاری بپاشید.
آنگاه تخممرغها و سفیدههای تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید، باقیماندهی مواد لازم را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مایهی فراهم كرده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیكه تخممرغ ببندد در فر بپزید.
سپس لقمههای تخم مرغی را از فر درآورید و كنار بگذارید تا خنك شوند و آنها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید.