Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:18

سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

ورمیشل 50 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

سیب‌زمینی خردكرده 1 عدد

 

گوجه‌فرنگی 450 گرم

 

آب‌مرغ 900 میلی‌لیتر

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

گشنیز خردكرده برای تزئین به میزان لازم

 

پنیر پارمزان برای تزئین 25 گرم

آشپزباشی – فاطمه درویش

 

ابتدا روغن زیتون را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. آن‌گاه ورمیشل را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس ورمیشل را از روغن درآورید و كنار بگذارید.

حال پیاز، سیر، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی را درون دستگاه غذاساز بریزید و بصورت پوره در آورید. آن‌گاه مواد را درون تابه بریزید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت قراردهید تا آبش بخار شود.

حال آب‌مرغ و شكر را بیفزائید و صبر كنید تا سوپ غلیظ شود. در اواخر پخت، ورمیشل را بیفزائید و حرارت را ملایم كنید تا ورمیشل بپزد و سوپ آماده‌ مصرف شود.

اكنون سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز تازه و پنیر، بیارائید.

 

برچسب ها: سوپآموزش سوپانواع سوپطرز تهیه سوپدستور سوپمواد اولیه سوپآشپزباشیفاطمه درویشسوپ ورمیشل تعداد بازديد: 1257 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است