آشپزباشی – فاطمه درویش
ابتدا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. آنگاه ورمیشل را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس ورمیشل را از روغن درآورید و كنار بگذارید.
حال پیاز، سیر، سیبزمینی و گوجهفرنگی را درون دستگاه غذاساز بریزید و بصورت پوره در آورید. آنگاه مواد را درون تابه بریزید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت قراردهید تا آبش بخار شود.
حال آبمرغ و شكر را بیفزائید و صبر كنید تا سوپ غلیظ شود. در اواخر پخت، ورمیشل را بیفزائید و حرارت را ملایم كنید تا ورمیشل بپزد و سوپ آماده مصرف شود.
اكنون سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز تازه و پنیر، بیارائید.