تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
بادمجانها را از درازا نصف كنید و داخلشان را با قاشق درآورید. به گونهای كه 2 سانتیمتر از دیوارهی بادمجان باقی بماند. آنگاه به بادمجانها نمك بزنید و 30 دقیقه كنار بگذارید. سپس آنها را آبكشی كنید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه، خشك كنید. حالا روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید.
پیاز، سیر و مرغ را بیفزائید و تفت دهید. اكنون گوجهفرنگی و گوشتهی خرد كردهی بادمجانها را نیز بیفزائید و تفت دهید تا نرم شوند. آنگاه نیمی از برنج را به این مخلوط بیفزائید و داخل بادمجانها را با آن پر كنید. سپس باقیماندهی برنج، پیازچه و هر دو پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
حالا این مخلوط را نیز روی بادمجانها بریزید و آنها را در سینی فر بچینید. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و خوراك را به مدت تقریبی 30 دقیقه، بپزید.