Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 22 مهر 1403 - 17:41

بادمجان پركرده با مرغ و پنير

بادمجان پركرده با مرغ و پنير

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان 2 عدد متوسط

نمك به میزان لازم

روغن مایع مخصوص سرخ‌كردن 2 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد

سیر له كرده 1 حبه

فیله‌ی مرغ خرد كرده 2 عدد

فیله‌ی گوجه‌فرنگی خرد كرده 1 عدد متوسط

برنج پخته 100 گرم (یك‌دوم پیمانه)

پیازچه‌ی خرد كرده 1  قاشق سوپخوری

پنیر گودای رنده كرده یك‌سوم پیمانه

پنیر پارمسان رنده كرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

بادمجان‌ها را از درازا نصف كنید و داخلشان را با قاشق درآورید. به گونه‌ای كه 2 سانتیمتر از دیواره‌ی بادمجان باقی بماند. آن‌گاه به بادمجان‌ها  نمك بزنید و 30 دقیقه كنار بگذارید. سپس آن‌ها را آبكشی كنید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه، خشك كنید. حالا روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید.

پیاز، سیر و مرغ را بیفزائید و تفت دهید. اكنون گوجه‌فرنگی و گوشته‌ی خرد كرده‌ی بادمجان‌ها را نیز بیفزائید و تفت دهید تا نرم شوند. آن‌گاه نیمی از برنج را به این مخلوط بیفزائید و داخل بادمجان‌ها را با آن پر كنید. سپس باقیمانده‌ی برنج، پیازچه و هر دو پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

حالا این مخلوط را نیز روی بادمجان‌ها بریزید و آنها را در سینی فر بچینید. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و خوراك را به مدت تقریبی 30 دقیقه، بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیدستور غذاآشپزی با بادمجانبادمجان پركرده با مرغ و پنيردستور پخت بادمجان پر کردهبادمجان پرکردهغذا با مرغ تعداد بازديد: 1463 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است