آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در تابهی مناسبی، یك قاشق كره بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه قارچ را در آن تفت دهید.
سپس در تابهی دیگری، باقیماندهی كره را بریزید و روی اجاق آب كنید و پیاز و لوبیا سبز را در آن تفت دهید و با افزودن قدری آب لوبیا را بپزید.
حالا آویشن، نمك، فلفل، پنیر خامهای، شیر و قارچ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید.
اكنون در كاسهی مناسبی آرد، نمك، بیكینگپودر و شوید را مخلوط كنید و كرهی سرد و خرد كرده را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط كنید.
سپس خامه و تخممرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر رادر كیسهی نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و در قالب پای به قطر 22 سانتیمتر، پهن كنید و مواد فراهمكرده را در آن بریزید.
اینك از باقیماندهی خمیر نوارهائی به عرض یك سانتیمتر، ببرید و روی مواد میانی بگذارید، رویش تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، یا تا زمانیكه روی پای طلائی رنگ شود، بپزید.