تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری
روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم گرم كنید. آنگاه میگو، پیاز، سیر، نمك و فلفل را بیفزائید و 3 دقیقه، تفت دهید تا میگو بپزد و صورتی رنگ شود. حالا این مخلوط را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و خرد كنید.
سپس پوره سیبزمینی و پنیر را به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مایة صاف و یكدستی حاصل شود. اكنون هر بار به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده، بردارید و به شكل تخممرغ درآورید. حال كروكتها را ابتدا در تخممرغ همزده و سپس در خرده نان بغلتانید.
آنگاه به میزان كافی روغن مخصوص سرخكردن، در تابه بریزید و روی اجاق داغ كنید. كروكتها را در روغن سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود. سپس سس مایونز و سس گوجهفرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
حالا كروكتها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با سس فراهم كرده میل كنید.