آشپزباشی- ژینوس نوروزی
فر(تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد و یا 350 درجهی فارنهایت گرم كنید و 2 سینی فر را با روغن چرب نمائید.
حالا آرد و بیكینگپودر را در كاسهی مناسبی الك كنید، كره را بیفزائید و با سر انگشتانتان خوب آنها را مخلوط كنید تا شبیه خرده نان شود.
سپس، در مركزش حفرهای ایجاد كنید و شیر را بیفزائید و آن را به كمك پالت، با آرد بهگونهای مخلوط نمائید كه مواد به شكل خمیر درآید و آن را روی سطحی كه آرد پاشیدهاید، قرار دهید.
آنگاه خمیر را دو نیم كنید و هر نیم را به شكل مستطیلی 20×30 سانتیمتری با ضخامت 5 میلیلیتر باز كنید.
اكنون، پورهی گوجهفرنگی را روی خمیر طوری پخش كنید كه از هر طرف 1 سانتیمتر خالی بماند.
حالا پیاز، آناناس، ژامبون، پنیر گودا و جعفری را با هم تركیب كنید و روی پورهی گوجهفرنگی پخش كنید و این بار، 2 سانتیمتر از هر طرف خمیر را خالی نگه دارید.
بعد به كمك كاغذ روغنی، خمیر را از درازا رول كنید.
اینك، هر رول را به هشت قسمت برش زنید، در سینی فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا رویش طلائی رنگ شود.
سپس، رولها را در ظرف پذیرائی مناسبی قرار دهید.