آشپزباشی
ابتدا فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا350 درجه فارنهایت گرم كنید. بعد برش كوچكی در قسمت بالای گوجهفرنگیها بزنید و با قاشقی تیزی، گوشته آنها را درآورید بهگونهای كه پوستشان آسیب نبیند.
حالا تخممرغها را همراه با نمك و فلفل در كاسهای هم بزنید. پنیر رندهكرده را نیز بیفزائید. سپس شیر، ژامبون، جوز و روغن مایع را اضافه كنید و هم بزنید.
اكنون گوجهفرنگیها را روی سینی چربكرده فر قرار دهید، آنها را از مواد تركیبشده با تخممرغ پر كنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا روی آنها طلائی رنگ شود. اینك گوجهفرنگیهای تو پُر را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید.