آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
قابلمهای را از آب پر كنید، نمك بیفزائید و روی اجاق قرار دهید، تا به جوش آید، آنگاه كنلونیها را در آب جوش بریزید و صبر كنید تا نرم شوند سپس از آب خارج كنید. براكلی را بخارپز كنید و بعد آن را پوره نمائید.
سپس خرده نان، پنیر خامهای، شیر، نمك، فلفل و پودر جوز را به آن بیفزائید و داخل كنلونیها را از این مخلوط پر كنید.
اكنون 2 قاشق سوپخوری روغن در تابهای بریزید و گرم كنید سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید حالا گوجهفرنگیها، نمك، فلفلدلمهای و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه بجوشانید در آخر ریحان را اضافه كنید.
اینك سس را در ظرف نسوزی بریزید و كنلونیها را روی آن قرار دهید رویش پنیر گودای رنده كرده و پرك بادام بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.