Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

كَنِلونی

كَنِلونی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كنلونی 10 عدد

 

براكلی تكه شده 500 گرم

 

خرده نان یك و یك‌دوم پیمانه

 

پنیر خامه‌ای  200 گرم

 

شیر  160 میلی‌لیتر

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

پودر جوزهندی  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره و روغن زیتون 25 گرم

 

پیاز خردكرده  1 عدد

 

سیر خردكرده  1 حبه

 

گوجه‌فرنگی خردكرده  600 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی  1 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده  3 عدد

 

ریحان خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر گودا رنده كرده 6 قاشق سوپخوری

 

پرك بادام 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

قابلمه‌ای را از آب پر كنید، نمك بیفزائید و روی اجاق قرار دهید، تا به جوش آید، آن‌گاه كنلونی‌ها را در آب جوش بریزید و صبر كنید تا نرم شوند سپس از آب خارج كنید. براكلی را بخارپز كنید و بعد آن را پوره نمائید.

سپس خرده نان، پنیر خامه‌ای، شیر، نمك، فلفل و پودر جوز را به آن بیفزائید و داخل كنلونی‌ها را از این مخلوط پر كنید.

اكنون 2 قاشق سوپخوری روغن در تابه‌ای بریزید و گرم كنید سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید حالا گوجه‌فرنگی‌ها، نمك، فلفل‌دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه بجوشانید در آخر ریحان را اضافه كنید.

اینك سس را در ظرف نسوزی بریزید و كنلونی‌ها را روی آن قرار دهید رویش پنیر گودای رنده كرده و پرك بادام بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.

 

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشكَنِلونیآموزش كَنِلونیروش تهیه كَنِلونیتهیه كَنِلونیآشپزی با كَنِلونی تعداد بازديد: 1221 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است