آشپزباشی
فر(تاون) را با دمای 220 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب تارتی با ابعاد 12×35 سانتیمتر را چرب سازید.
حالا، خمیر تارت را در آن پهن نمائید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی كه طلائیرنگ شود، در فر بپزید.
در این فاصله، روغن را در تابهی بزرگی بریزید و روی اجاق گرم كنید و فلفل دلمهای، ادویهها و گوشت را به آن بیفزائید و تفت دهید تا گوشت سرخ شود و آبش بخار گردد.
سپس، آن را كنار بگذارید تا خنك شود. اكنون، تخم مرغ و سبزیها را به گوشت اضافه كنید و هم بزنید. آنگاه این مخلوط را روی تارت بریزید و سطح آن را صاف كنید.
اینك، بادمجان و پنیر را رویش قرار دهید و به مدت 12 دقیقه با دمای 180 درجهی سانتیگراد در فر بپزید. بعد از خنك شدن، آن را برش بزنید و میل نمائید.
روش تهیه خمیر تارت
جهت تهیهی خمیر تارت، 250 گرم آرد الككرده، یكچهارم قاشق چایخوری نمك و 150 گرم كرهی سرد و خردكرده را با هم مخلوط كنید تا به شكل خردهنان درآید.
آنگاه 2-4 قاشق سوپخوری آب سرد به آن بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را ورز ندهید، زیرا كیفیت خود را از دست خواهد داد.