گروه آشپزی
آرد، نمك، زرده تخممرغ و كره را با هم مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 45 دقیقه در یخچال نگه دارید.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه قالب موردنظر باز كنید و در قالب چربكرده پهن كنید و 30دقیقه در یخچال نگه دارید. در این میان مواد میانی را آماده سازید و روی خمیر بریزید.
آنگاه تخممرغها را در كاسهای بشكنید و با نمك، فلفل و خامه مخلوط كنید و روی مواد میانی بریزید. حال یكچهارم از پنیر را به آن بیفزائید و به مدت تقریبی40-45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. سپس كیش را از فر درآورید و باقیمانده پنیر را رویش بپاشید و دوباره به مدت ده دقیقه، در فر بگذارید تا پنیر طلائی رنگ شود.
روش تهیه مواد میانی: مرغ را با 2 قاشق سوپخوری از روغن در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط تفت دهید. آنگاه نمك و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. سپس قارچ، فلفل و بادمجان را خرد كنید و در باقیمانده روغن تفت دهید. حال این مخلوط را به مرغ بیفزائید.