آشپزباشی
در ظرف نسوزی، سیب زمینی و قدری آب بریزید. آن گاه با درپوش، به مدت 13 تا 15 دقیقه، با قدرت 100 درصد (900 وات) در مایكروویو قرار دهید و گاهی آن را هم بزنید. پس از پخت، آب آن را خالی كنید. اینك سیب زمینی را له كنید و همراه با شیر، كره و نمك، مخلوط نمائید. سپس كف تابه نسوزی را چرب نمائید و پوره را در آن پهن كنید.
در كاسه مناسبی ژامبون، خامه، آبلیمو، تخم مرغ و سبزی را مخلوط كنید و روی پوره بریزید. بعد رویش را با پنیر بپوشانید. حالا ظرف را بدون درپوش، روی سهپایه قرار دهید و از پخت تركیبی مایكروویو و گریل با قدرت 50 درصد (450 وات)، به مدت 8 تا 10 دقیقه استفاده نمائید.