آشپزباشی- سحر سامانی
پوست سیبزمینیها را بگیرید و سیبزمینی را خلالی خرد كنید و به مدت 30 دقیقه در آب سرد نگه دارید. سپس آنها را در آبكش بریزید و خشك كنید.
روغن را در تابهی عمیق و بزرگی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
آنگاه سیبزمینیها را در سه نوبت در روغن سرخ كنید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.
اكنون فیلههای ماهی را در مایهی فراهم كرده فرو برید و در روغن داغ سرخ كنید.
حالا فیلههای ماهی را روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.
اكنون ماهی را با سیبزمینی سرخكرده و سس تارتار میل كنید.
روش تهیهی مایهی مخصوص: آرد و بیكینگپودر را در ظرف مناسبی الك كنید.
آنگاه آب، زردهی تخممرغ و روغن را به تدریج به آن بیفزائید و هم بزنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود.
روی ظرف را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه مایه را كنار بگذارید.
حالا سفیدهی تخممرغ را در ظرف كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
اینك سفیدهی تخممرغ را در دو مرحله به مایهی فراهم كرده بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید تا پف سفیدهی تخممرغ از بین نرود!
روش تهیهی تارتار: در ظرف كوچكی همهی مواد را با هم مخلوط كنید.
یادآوری: n (در fish n chips)، علامت اختصاری كلمه And است.