Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

كباب شیشلیك بره با تَبوله

كباب شیشلیك بره با تَبوله

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

سیر له‌كرده 1 حبه

 

سس خردل 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

فیله‌ی بره‌ی چسبیده به استخوان  8 قطعه (حدود 400 گرم)

 

مواد لازم برای تهیه‌ی تبوله

 

بلغور 80 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

آب جوش 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

برگ نعنا خردكرده  1 پیمانه

 

برگ جعفری خردكرده 1 پیمانه

 

پیازچه‌ی خردكرده 6 ساقه

 

آبلیمو 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آشپزباشی

 

سیر، سس خردل، آبلیمو و روغن زیتون را همراه با فیله در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

همچنین می‌توانید آن را یكروز در یخچال نگه دارید تا مزه‌دار شود. حالا، فیله‌ها را كبابی كنید و كنار بگذارید.

در این فاصله، تبوله را آماده سازید. اینك فیله‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و با تبوله میل نمائید.

روش تهیه‌ی تَبوله

ابتدا بلغور را در آب خیس كنید، رویش را بپوشانید و صبر كنید تا بلغور آب را جذب كند و كاملاً نرم شود.

آن‌گاه نعنا، جعفری، پیازچه، آبلیمو، روغن زیتون و مقداری نمك را با آن مخلوط نمائید و یك‌ساعت در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش کبابانواع کبابغذای پیک نیکیتبولهآشپزباشیكباب شیشلیك بره تعداد بازديد: 1421 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است