آشپزباشی
سیر، سس خردل، آبلیمو و روغن زیتون را همراه با فیله در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
همچنین میتوانید آن را یكروز در یخچال نگه دارید تا مزهدار شود. حالا، فیلهها را كبابی كنید و كنار بگذارید.
در این فاصله، تبوله را آماده سازید. اینك فیلهها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و با تبوله میل نمائید.
روش تهیهی تَبوله
ابتدا بلغور را در آب خیس كنید، رویش را بپوشانید و صبر كنید تا بلغور آب را جذب كند و كاملاً نرم شود.
آنگاه نعنا، جعفری، پیازچه، آبلیمو، روغن زیتون و مقداری نمك را با آن مخلوط نمائید و یكساعت در یخچال نگه دارید.