گروه آشپزی
در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه میگوها را بیفزائید و بهمدت تقریبی 2 دقیقه بجوشانید.
سپس میگو را در صافی بریزید و با سس مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
حالا میگو، كدو، پیاز، گوجهفرنگی و بلال را به سیخ بكشید و روی توری چربكردهی كبابپز یا منقل بگذارید تا برشته و طلائی رنگ شود.
یادآوری1: برای تهیهی سس؛ همهی مواد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط كنید.
یادآوری2: پوست میگوها را بگیرید و رودهی سیاه آنها را از قسمت كمر جدا كنید.