Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

ساندویچ ماهی تن و جوانه

ساندویچ ماهی تن و جوانه

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 تخم مرغ پخته و خرد کرده 1 عدد

 

کنسرو ماهی تن روغن گرفته 1 قوطی

 

خیارشور خرد کرده یک دوم پیمانه

 

جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خرد کرده یک چهارم پیمانه

 

زیتون خرد کرده یک چهارم پیمانه

 

سس مایونز یک چهارم پیمانه

 

آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

 

نان تست 8 برش

 

برگ کاهو به میزان لازم

 

جوانه شبدر به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

تخم‌مرغ، ماهی تن، خیارشور، جعفری، پیازچه و زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه سس مایونز و آبلیمو را بیفزائید تا مزه‌دار شود.

حالا روی 4 ورق ازنان های تست کاهو بگذارید و از مایه فراهم کرده روی آن قرار دهید و مقداری جوانه بریزید. سپس لایه دیگرنان را روی آن بگذارید.

اینک ساندویچ‌ها آماده مصرف می‌باشند.

 

برچسب ها: ساندویچساندویچ ماهیساندویچ ماهی تن و جوانهساندویچ جوانهساندویچ تن تعداد بازديد: 1046 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است