تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
قالب نسوز مناسب مایكروویو به ابعاد 12×22 سانتیمتر را چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه در ظرف مناسب مایكروویو اسفناج، كره، شنبلیله، نمك و فلفل را بریزید و در دستگاه مایكروویو قرار دهید.
حالا مایكروویو را 8 دقیقه با قدرت 100 درصد یا 900 وات روشن كنید. در این میان یكبار مواد را هم بزنید. سپس ظرف را از دستگاه بیرون آورید و پیاز سرخكرده، ماهی، نان، خامه، تخممرغ، پنیر، پوست و آبلیمو را به مواد بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مایهی فراهمكرده را در قالب بریزید، رویش را صاف كنید و با سلفون بپوشانید. اكنون روی سلفون با سوزن چند سوراخ ایجاد كنید و قالب را در مایكروویو بگذارید.
دستگاه را با قدرت 70 درصد روشن كنید و لوف را 11 - 13 دقیقه بپزید. اینك لوف اسفناج را در ظرف مناسبی برگردانید و با لیمو بیارائید.
یادآوری: برای خرد كردن نان از دستگاه غذاساز استفاده كنید.