آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
كره را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا قدری سبك شوند. سپس گوشت، نیمی از ادویهها، نمك، فلفل و برگ بو را به آن بیفزایید و با حرارت ملایم تفت دهید.
حالا 3-4 پیمانه آب به آن اضافه كنید. و بگذارید گوشت بپزد. در اواخر پخت، سس ماست را درون شاكریه بریزید و برگ بو را درآورید. اكنون خوراك را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بریزید و با برنج میل كنید.
روش تهیه سس ماست: ماست، تخممرغ، نمك و آرد ذرت را در قابلمه بریزید و مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیوسته آن را هم بزنید تا حبابهایی اطراف ظرف ایجاد شود و سس غلیظ گردد.
اینك در تابه كره بریزید و روی اجاق گرم كنید. سیر، نعنا و باقیمانده ادویهها را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس این مواد را به مخلوط ماست بیفزائید.