Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 20:29

شاكِریه

شاكِریه

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

كره 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده عدد درشت

 

سیر ریز خرد كرده 5 حبه

 

گوشت بره خرد كرده 750 گرم

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر میخك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

جوز هندی رنده كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك  به میزان لازم

 

فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

برگ بو 1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه سس ماست

 

ماست 675 گرم (دو‌ویك‌دوم پیمانه)

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

نمك  به میزان لازم

 

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

 

كره 30 گرم

 

سیر رنده كرده 1 حبه

 

نعنا خشك 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

كره را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا قدری سبك شوند. سپس گوشت، نیمی از ادویه‌ها، نمك، فلفل و برگ بو را به آن بیفزایید و با حرارت ملایم تفت دهید.

 حالا 3-4 پیمانه آب به آن اضافه كنید. و بگذارید گوشت بپزد. در اواخر پخت، سس ماست را درون شاكریه بریزید و برگ بو را درآورید. اكنون خوراك را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بریزید و با برنج میل كنید.

روش تهیه سس ماست: ماست، تخم‌مرغ، نمك و آرد ذرت را در قابلمه بریزید و مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیوسته آن را هم بزنید تا حباب‌هایی اطراف ظرف ایجاد شود و سس غلیظ گردد.

اینك در تابه كره بریزید و روی اجاق گرم كنید. سیر، نعنا و باقیمانده ادویه‌ها را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس این مواد را به مخلوط ماست بیفزائید.

 

 

برچسب ها: آشپزی با ماستآشپزباشیاعظم گلزارمنششاكِریـهآموزش شاكِریـهطرز تهیه شاكِریـهمواد اولیه شاكِریـهانواع شاكِریـهدستور شاكِریـه تعداد بازديد: 1229 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است