آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
بلغور را بشوئید و 10 دقیقه در آب گرم بخیسانید. آنگاه آن را در صافی بریزید. سپس در كاسه مناسبی بلغور، جعفری، نعنا، پیازچه و گوجهفرنگی را مخلوط كنید و روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزائید و خوب هم بزنید.
حالا رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید. اینك تبوله را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.
یادآوری: چنانچه بلغور مخصوص در دسترس نبود، بلغور ریز را چند ساعت در آب بخیسانید، بعد آن را بپزید و مصرف نمائید.