Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 23 آذر 1403 - 09:46

ته‌چین گوجه‌فرنگی

ته‌چین گوجه‌فرنگی

shooroshirin1

0 0

متوسط

9 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 750 گرم (5 پیمانه)

 

كره 60 گرم

 

سینه‌ مرغ خلالی خرد كرده  500 گرم

 

قرص عصاره‌ مرغ 1 عدد

 

ادویه‌ كاری 1 قاشق چایخوری

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 400 گرم

 

ماست چكیده 200 گرم

 

زعفران حلكرده 4 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 150 میلی‌لیتر (حدود دوسوم پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 4 عدد

 

فیله‌‌ گوجه‌فرنگی رنده كرده 7-8 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش

 

برنج را در قابلمه‌ حاوی آب و نمك بپزید و آبكشی كنید. نیمی از كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم‌ قرار دهید. آن‌گاه سینه‌ مرغ، قرص عصاره‌ مرغ و ادویه‌كاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائی‌رنگ شود.

 حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد كنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اكنون ماست، زعفران، روغن، نمك، فلفل و زرده‌ تخم‌‌مرغ‌ها را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود.

آن‌گاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینك كف ظرف نسوز را با كره چرب كنید و یك‌چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف كنید.

حالا قدری از مایه‌ مرغ و قارچ روی برنج بریزید و رویش را با اندكی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجه‌فرنگی بدهید و به همین ترتیب لایه‌های برنج، مرغ و قارچ و گوجه‌فرنگی را تكرار كنید. به گونه‌ای كه آخرین لایه‌ی ته‌چین، گوجه‌فرنگی باشد.

حالا باقیمانده‌ كره را خرد كنید و روی ته‌چین بچینید. اكنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ كنید تا بخار ته‌چین خارج شود. اینك ته‌چین را به مدت تقریبی یك‌ونیم ساعت در فر گرم كرده با دمای 180درجه‌ سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: انواع ته چینته‌چین گوجه‌فرنگیغذا با گوجه فرنگیطرز تهیه ته چین گوجهته چین هامواد لازم ته چین تعداد بازديد: 1852 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است