تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
شکافی وسط فلفلها ایجاد کنید و دانههای آن را درآورید و 3 دقیقه در قابلمه حاوی آب جوش بپزید و آبکشی کنید. آنگاه آب مرغ را در قابلمه مناسبی بریزید و بجوشانید. سپس زعفران، کشمش، کره، سیر و بلغور را بیفزائید و 30 دقیقه بپزید.
حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و کاری، ادویه گرامماسالا، بادام، دانه صنوبر، پیاز، نمک و فلفل را به بلغور بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون درون فلفلها را با مواد فراهم کرده خنک شده، پر کنید و شکاف فلفل را با خلال دندان ببندید و محکم کنید.
روی فلفلها کره آبکرده بمالید و آنها را در فر یا روی منقل برشته کنید. اینک دلمههای فلفل را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با سس ماست میل کنید.
روش تهیه سس ماست: ماست، شیر، آبلیمو، فلفل چیلی، پاپریکا و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.