Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

دلمه فلفل با بلغور

دلمه فلفل با بلغور

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 فلفل قرمز قلمی یا دلمه‌ای 8 عدد

 

آب مرغ 350 میلی لیتر (حدود یک و یک دوم پیمانه)

 

زعفران آسیاب نکرده 1 پینچ

 

کشمش 100 گرم

 

کره 50 گرم

 

سیر 2 حبه

 

بلغور 150 گرم

 

ادویه کاری 1 قاشق سوپخوری

 

ادویه گرام ماسالا یک و یک دوم قاشق چایخوری

 

بادام ریز خرد کرده 80 گرم

 

دانه صنوبر تست کرده 40 گرم

 

پیاز ریز خرد کرده  2 قاشق چایخوری

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

کره آبکرده برای روی فلفل‌ها به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس ماست:

 

ماست 250 گرم (1 پیمانه)

 

شیر 4 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 2 قاشق چایخوری

 

 فلفل چیلی 1 پینچ

 

پاپریکا یک دوم قاشق چایخوری

 

نمک به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

شکافی وسط فلفل‌ها ایجاد کنید و دانه‌های آن را درآورید و 3 دقیقه در قابلمه حاوی آب جوش بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه آب مرغ را در قابلمه مناسبی بریزید و بجوشانید. سپس زعفران، کشمش، کره، سیر و بلغور را بیفزائید و 30 دقیقه بپزید.

حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و کاری، ادویه گرام‌ماسالا، بادام، دانه صنوبر، پیاز، نمک و فلفل را به بلغور بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون درون فلفل‌ها را با مواد فراهم کرده خنک شده، پر کنید و شکاف فلفل را با خلال دندان ببندید و محکم کنید.

روی فلفل‌ها کره آبکرده بمالید و آن‌ها را در فر یا روی منقل برشته کنید. اینک دلمه‌های فلفل را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با سس ماست میل کنید.

روش تهیه سس ماست: ماست، شیر، آبلیمو، فلفل چیلی، پاپریکا و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

  

برچسب ها: انواع دلمهدلمه فلفل با بلغوردلمه فلفلفلفل پرکردهدلمه ها تعداد بازديد: 2799 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است