Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:21

سیب‌زمینی تنوری با ژامبون

سیب‌زمینی تنوری با ژامبون

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی، پوست گرفته 960 گرم (8 عدد كوچك)

 

 

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

 

 

هویج حلقه‌كرده 375 گرم

 

كدو حلقه‌كرده 200 گرم

 

پیاز چهارقاچ 400 گرم (2 عدد درشت)

 

ژامبون 6 ورق (نازك)

 

برگ‌های جعفری برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی – مرضيه مرشدی

 

سیب‌زمینی را به مدت 10 دقیقه بپزید. آن‌گاه، آن را همراه با روغن زیتون، هویج، كدو و پیاز در ظرف مناسبی بریزید، خوب مخلوط كنید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد، به مدت 30دقیقه قرار دهید تا بپزد.

سپس، ژامبون را از طول به دو نیم كنید و رول نمائید و برای اطمینان از باز نشدنش، از خلال دندان استفاده كنید. حالا، آن‌ها را به مخلوط سیب‌زمینی بیفزائید و به مدت 15 دقیقه‌ی دیگر بپزید و صبر كنید تا ژامبون، ترد و سرخ شوند.

اینك برای پذیرائی، خلال دندان‌ها را بردارید و با جعفری بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزی با سیب زمینیآشپزباشیمرضيه مرشدیسیب‌زمینی تنوریسیب‌زمینی با ژامبونآشپزی با ›امبونطرز تهیه سیب‌زمینی تنوریآموزش سیب‌زمینی تنوریدستور سیب‌زمینی تنوری تعداد بازديد: 1210 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است