آشپزباشی – مرضيه مرشدی
سیبزمینی را به مدت 10 دقیقه بپزید. آنگاه، آن را همراه با روغن زیتون، هویج، كدو و پیاز در ظرف مناسبی بریزید، خوب مخلوط كنید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت 30دقیقه قرار دهید تا بپزد.
سپس، ژامبون را از طول به دو نیم كنید و رول نمائید و برای اطمینان از باز نشدنش، از خلال دندان استفاده كنید. حالا، آنها را به مخلوط سیبزمینی بیفزائید و به مدت 15 دقیقهی دیگر بپزید و صبر كنید تا ژامبون، ترد و سرخ شوند.
اینك برای پذیرائی، خلال دندانها را بردارید و با جعفری بیارائید.